De Campaway Days zijn terug

Campaway Days

Ter vervanging van de Mobicar beurs komen ook dit jaar de Campaway Days terug en dat van 23 tot 31 oktober. Gedurende negen dagen komt er een breed scala van activiteiten aan bod bij verschillende motorhome- en caravandealers in heel België. Dit is de uitgelezen gelegenheid waar je meer te weten komt over deze vakantievoertuigen én je kan er profiteren van talrijke voordelen. 

Negen dagen saloncondities 

Van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober geven erkende verdelers buitengewone saloncondities aan alle liefhebbers van motorhomes en caravans. De maand oktober is niet toevallig gekozen: de dagen worden korter, het weer is vaak somber en het verlangen om te reizen laat zich stilaan terug voelen. Het is net in deze herfstperiode dat veel reisliefhebbers, net zoals jij, aan hun toekomstige vakantie denken. 

Zaterdag 23 oktober, de dag waarop de Campaway Days van start gaan, staat in het teken van de Nationale Motorhome- en Caravandag. Een initiatief van de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), dat vorig jaar een groot succes kende dankzij het enthousiasme van heel wat particulieren en verdelers. 

Een sector die de wind in de zeilen heeft

Meer dan ooit ben je op zoek naar meer vrijheid, vooral op reis. Spontaan vertrekken, stoppen op originele plekken en rustige streken ontdekken, ... Dit zijn maar enkele van de vele voordelen van reizen met een motorhome of caravan. Investeren in een vrijetijdsvoertuig helpt je daarnaast om de kosten op lange termijn te drukken. Op voorhand een accommodatie boeken hoeft niet en de kosten van het eten zijn ook een stuk lager, aangezien je meestal in jouw vakantievoertuig eet. 

De Campaway Days zijn, dankzij de vele promotionele acties, hét ideale moment om te investeren in een voertuig dat geluk, vrijheid en avontuur met zich meebrengt.

Mobicar is nog niet uitgezongen
Ook dit jaar vinden de Campaway Days opnieuw plaats in de maand oktober. Beperkende maatregelen en de onzekerheid rond de pandemie hebben de organisatoren ertoe gebracht Mobicar uit te stellen. Maar geen zorgen! De beurs komt terug in oktober 2022.

Praktische informatie

Lijst van deelnemende dealers: Alpha Motorhomes, Alpha West Motorhomes, Bronn Technics, Camperdisiac, Campingshow Vervaet, Campirama, Caravan-Expo, Caravaning Verbeeck, CTM Motorhomes, Decuyper, Dicar, D'Ieteren, DKW Caravans, Europacaravans, Falter BVBA, Hainaut Caravaning Center, Ideal Caravans en Motorhomes, Libertyroad, M-Motorhomes, Prince Caravaning, Rijmaran, The Van Company, Urbano Motorhomes, Vanomobil en Vee Motorhomes.

Vind de contactgegevens van de deelnemende verdelers in de Store Locator op https://www.campaway.be/stores. 

Openingstijden :

  • Afhankelijk van de verdeler 

NB: Niet alle verkooppunten zijn op zondag open, dus bezoekers wordt aangeraden rechtstreeks de openingstijden van de verdeler te controleren alvorens een bezoek te brengen. 
 

Wil je op de hoogte blijven van Campaway, inspirerende reisverhalen en praktische informatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.