De Campaway Days zijn terug!

De Campaway Days vinden plaats van 21 tot 24 oktober 2022. Vier dagen lang verwelkomen camper- en caravandealers alle kampeerliefhebbers in hun showroom. Dé perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de voertuigen, de nieuwste trends en te profiteren van de vele voordelen.     

Een niet te missen weekend in oktober ...  

Steeds meer Belgen willen de charme van een camper of caravan ontdekken. Daarom houden enkele Belgische camper- en caravandealers opendeurdagen eind oktober. Reis- en kampeerliefhebbers vinden er de nieuwste campers, caravans, kampeeraccessoires en nog veel meer.  

... en een Nationale Caravan en Camper Feestdag  

Zaterdag 22 oktober is het Nationale Caravan- en Camperdag. Dit uniek initiatief van de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association) was de voorbije jaren een groot succes dankzij het enthousiasme van particulieren en handelaars.  

Dé ideale dag om meer te weten te komen over campers en caravans.  

Wist je dat: 

  • Er 69.095 motorhomes geregistreerd zijn in België 

  • De van 35% van de Belgische markt vertegenwoordigt 

  • Je alleen een rijbewijs B nodig hebt! Enkel bij voertuigen met een toegelaten massa tussen 3,5 en 7,5 ton, heb je een rijbewijs C1 nodig  

 

Breng dus zeker een bezoekje aan de dichtstbijzijnde verdeler tijdens de Campaway Days en kom meer te weten te over campers en caravans.  

Campaway Days in afwachting van Mobicar 2023   

Helaas gaat de jaarlijkse Mobicar-beurs dit jaar niet door. Daarom zijn de Campaway Days des te belangrijker en interessanter. Reisliefhebbers verkrijgen er informatie over de verschillende camper- en caravanmodellen om hun volgende vakantie te plannen.  

Praktische informatie   

Lijst van deelnemers: Abc Mobile, Alpha Motorhomes, Bronn Technics, Camperdisiac (Bouillard), Campingshow Vervaet, Campirama, Caravan-Expo, Caravaning Verbeeck, CTM Motorhomes, Decuyper, Dicar, D’Ieteren, AJD, Hainaut Caravaning, DKW Caravans, Falter, Libertyroad, M-Motorhomes, Prince Caravaning, Rijmaran, Urbano Motorhomes, Vanomobil. 

Ontdek de deelnemende dealers en hun gegevens in de Store Locator 

Openingstijden:   

Afhankelijk van de dealer   

NB: Niet alle verkooppunten zijn open op zondag. Bezoekers worden aangeraden om de openingstijden bij de dealers te checken.  

  

Wil je op de hoogte blijven van Campaway, inspirerende reisverhalen en praktische informatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.