DIY - Tover je oude caravan om tot tienerstek

caravane tiener

Het is een cliché als een huis, maar ééntje die elke ouder met tieners zal beamen: een puber in huis heeft heel wat voeten in de aarde. Er verandert veel in het leven van een tiener. Het eerste echte lief, het eerste gebroken hart, hormonen die soms op hol lijken te slaan, hogere verwachtingen waaraan voldaan moet worden …
Geen wonder dus dat ze er soms even nood aan hebben zich terug te trekken in hun eigen cocon. Om hun eigen ding te doen of gewoon even niets te moeten doen.  
Is je huidige caravan niet meer rijklaar of ben je van plan een nieuwer model te kopen?
Waarom dan je puber niet verrassen met zijn eigen stek? Of maak er een projectje van om samen te realiseren. Tover je oude caravan om tot de perfect hang-out! 
 

caravane tiener

Zelfs zonder al te grote verbouwingswerken geef je je caravan een totale make-over. 
Een likje verf aan de buiten- en binnenkant doet wonderen. Misschien is je zoon of dochter zelf wel handig met de spuitbus en schuilt er een ware graffitikunstenaar in hem of haar. Laat hun creativiteit de vrije loop en wie weet word je de trotse bezitter van een origineel stukje street-art.
Als je niet meer van plan bent om echt op vakantie te gaan met deze caravan, kan je ook het keukenblok verwijderen. Dit zorgt meteen voor een hele hoop extra ruimte waar een gezellige zit- of gamehoek ingericht kan worden. Heeft zoon- of dochterlief een luidruchtige hobby? Dan is de omgebouwde caravan een ideale plek om, mits eventueel het voorzien van wat extra geluidsisolatie, het drumstel of de draaitafel van jouw opkomend talent te plaatsen. 

Zie je het toch niet zitten om het hele keukenblok te slopen, kan je er voor kiezen om slechts enkele kastjes te verwijderen en deze te vervangen door enkele moderne zwevende legplanken. Ook dit vergroot instant het ruimte-gevoel en je tiener kan er zijn persoonlijke spullen op kwijt. 
Originele en zorgvuldig uitgekozen accessoires en verlichtingselementen maken het geheel in stijl af. 


Maak het misschien niet té gezellig, of je ziet ze enkel nog maar wanneer ze hun vuile was brengen  

Caravane ado
Wil je op de hoogte blijven van Campaway, inspirerende reisverhalen en praktische informatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.