Motorhome en caravan worden home-office

Home Office Caravane

De winter staagt voor de deur. Traditioneel is dit een periode waar de camper of caravan het grootste deel van de tijd op stal staat. Misschien dit jaar nog net iets meer dan normaal.  
Bovendien ziet het er ook naar uit dat velen onder ons nog een poosje aan ons bureau thuis gebonden zullen zijn. Thuiswerken is en blijft nog steeds de norm. En dus stellen wij voor om het nuttige aan het aangename te koppelen. 

 

De realiteit van thuiswerken 

Dat thuiswerken is echter niet voor iedereen even evident. Probeer maar eens je beste werk af te leveren wanneer ook de kinderen online les volgen en je partner naast jou weer de zoveelste zoommeeting met collega’s heeft. Of klinkt dit herkenbaar: tijdens een videocall hoor jij, en de persoon aan de andere kant van het scherm, je kleuter plots roepen ‘mamaaaa, ik ben klaaaaar’. En we weten allemaal wat dat betekent 😉  

Misschien ben jij wel verbannen naar dat kleine zolderkamertje, omdat er nergens anders in huis nog plaats is voor jouw home-office? Het gevaar bestaat dat jouw productiviteit en motivatie hier onder te lijden hebben.  

De realiteit van thuiswerken herzien 

Om in alle rust te kunnen werken, is het niet nodig ergens op zolder of in de kinderkamer een bureautje te improviseren of de keuken te barricaderen tijdens de kantooruren. 

Home office camper

Want als je een camper of caravan op de oprit of in de garage hebt staan, hebben wij de oplossing voor jou!  Kijk de Wifi-verbinding na en pak je gsm, je laptop, de nodige opladers en je paperassen bij elkaar. Zo heb je alles wat je nodig hebt om in je eigen mobiele kantoor aan de slag te gaan.  


De voordelen van zo’n motorhome-office zijn legio.  In de eerste plaats kan je in alle rust doorwerken. En wanneer je een videocall met klanten hebt, loopt jouw partner niet plots awkward in beeld.  


Bovendien is alle comfort aanwezig. Wie kan er zeggen dat hij op kantoor een privé-toilet heeft? De tafel is ruim genoeg om je computer op te installeren, de bank comfortabel en in de keuken heb je de nodige koffie of thee zo bij de hand. Tijdens de middagpauze ben je maar een paar stappen verwijderd van de rest van je gezin om gezellig samen te lunchen en wat bij te praten.  Niet onbelangrijk is ook de scheiding werk-privé die je zo makkelijk in stand houdt. Een goede work-life balans is immers cruciaal. Je gezinsleden weten: aan het werk in de caravan of motorhome betekent niet storen. En na die productieve werkdag, sluit je jouw kantoor af en ga je naar huis. 

Zo, tot de tijd dat we er weer naar hartenlust opuit kunnen trekken, werk ze! 

Wil je op de hoogte blijven van Campaway, inspirerende reisverhalen en praktische informatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.